Uređivačka politika

Politika privatnosti
Pravila ponašanja

Radio-televizija Šabac je posvećena objektivnom i istinitom informisanju građana. Naša redakcija je skup visoko profesionalnih novinara koji svakodnevnim radom doprinose boljoj informisanosti građana Šapca i regiona. Aktuelni događaji su nam uvek prioritet i zbog toga smo lideri u informisanju u okviru regiona Zapadne Srbije. Naš internet sajt na adresi www.sabac.tv sadrži originalne sadržaje proizvedene u okviru svakodnevnog rada redakcije Radio-televizije Šabac. Svaka vest kojoj prethodi objavljivanje je podložna proveri od strane Urednika. Naša Uređivačka politika je snažno utkana u rečenicu i misao koja glasi: "objektivno, istinito i pravovremeno informisanje građana" i zbog takvog stava smo uvaženi od strane čitala i gledalaca.

Građani moraju biti dobro i temeljno informisani o svim važnim temama koje su direktno vezane za njihov način života. Radio-televizija Šabac je svakodnevno na usluzi građanima koji žele da budu informisani u skladu sa Ustavom i zakonom garantovanim pravima.

Zbog toga vas pozivamo da nam pišete, da nas hvalite i kritikujete, predlažete nove teme, a mi vam obećavamo da će sve dobronamerne sugestije biti razmotrene i uvažene.