Politika privatnosti (Privacy policy)

Pravila ponašanja
Uređivačka politika

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na zvaničnom sajtu Radio-televizije Šabac na adresi: www.sabac.tv. Politika privatnosti na ovom sajtu u potpunosti je usklađena sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o licnosti (GDPR).

Radio-televizija Šabac sa adresom: Kneza Lazara 1, 15000 Šabac je vlasnik dozvole za emitovanje televizijskog i radijskog programa izdatih od strane zvaničnih institucija Republike Srbije – Regulatorno telo za elektronske medije (K249-2 i 356/2008-7).

Na zvaničnom sajtu Radio-televizije Šabac nije omogućeno ostavljanje komentara na vesti na sajtu te iz tog ali i bilo kog drugog razloga mi ne vršimo bilo kakva prikupljanja podataka (IP adresa posetioca sajta ili slično). Svakodnevno vršimo tehničke provere rada sajta kako bi naši posetioci I čitaoci sadržaja imali ugodnost i pristup svakoj informaciji na sajtu. Kako bi vam omogucili neometano korišcenje sajta mi saradujemo sa pojedinim poslovnim partnerima. Odabir naših partnera vršimo na osnovu toga da li pružaju dovoljan nivo garancije u vezi kvaliteta usluge (kvalitet i brzina servera). Radio-televizija Šabac zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku privatnosti. O važnim promenama i dopunama Radio-televizija Šabac može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na našem sajtu na adresi www.sabac.tv. Korišcenjem bilo kog sadržaja na zvaničnom sajtu Radio-televizije Šabac (www.sabac.tv) smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišcenja kao i politici privatnosti.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 01.01.2019.