U Šapcu sutra sunčano i veoma toplo

4. avgust 18:15

Vremenska prognoza za Šabac, danas i narednih dana:
U Šapcu prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 20° C, maksimalna dnevna 34° C.
Sutra prepodne sunčano, popodne sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 21° C, maksimalna dnevna 35° C.
U subotu sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, severni vetar. Minimalna temperatura 21° C, maksimalna dnevna 36° C.
U nedelju sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren, vetar. Minimalna temperatura 22° C, maksimalna dnevna 34° C.
U ponedeljak sunčano i veoma toplo. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 20° C, maksimalna dnevna 34° C.
U utorak pretežno sunčano. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 20° C, maksimalna dnevna 33° C.

Srbija sutra:
U Srbiji u petak jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže, ponegde i maglovito. Tokom dana sunčano i tropski toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura od 12 do 21°C, maksimalna dnevna od 33 do 37°C.

U Beogradu u petak sunčano i tropski toplo. Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna jutarnja temperatura 21°C, maksimalna dnevna 35°C.

Srbija narednih dana:
U Srbiji u subotu sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura od 34 do 38°C. U nedelju i tokom većeg dele sledeće sedmice biće malo prijatnije i ugodnije, a uz jači razvoj oblačnosti biće uslova i za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Temperatura u postepenom padu, ali će i dalje biti toplo.

U Beogradu u subotu sunčano i tropski toplo. Maksimalna temperatura do 37°C. U nedelju i tokom većeg dele sledeće sedmice biće malo prijatnije i ugodnije, a uz jači razvoj oblačnosti biće uslova i za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Temperatura u postepenom padu, ali će i dalje biti toplo.

Evropa sutra:
U petak oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom biće u severnim predelima Evrope i na severu Rusije. U ostalim predelima sunčano. Najhladnije biće na severu Skandinavije, temperatura oko 15°C, najtoplije na jugozaapdu Evrope, temperatura i preko 40°C.

Na Balkanskom poluostrvu u čpetak sunčano i veoma toplo, ponegde uz razvoj oblačnosti. Maksimalna temperatura od 30 do 36°C, na jugozapadu do 38°C.
Podelite