OPSTANAK : Raspada se grad budućnosti

22. jun 16:32

Prema našim saznanjima u ponedeljak oko 22 časa, deo zidane ograde dvorišta u kome se nalaze PU „Naše dete" i Turistička organizacija grada Šapca srušio se. Sreća je da u tom trenutku nije bilo prolaznika i da niko nije povređen. Pitanje je kako je došlo do ovog urušavanja i ko je odgovoran?
Da li je do pada zida došlo usled nemara i nepažnje, te krajnje nebrige za javnu imovinu i bezbednost prolaznika ili su razlozi druge prirode? Da li je neko pomogao da do pada dođe i ima li to veze sa najavljenim otvaranjem kafića na toj lokaciji? Pitamo Sandru Mićić i Dušana Simić šta se desilo i zašto su to dozvolili? Pitamo i Nemanju Pajića, šta se dogodilo sa planom uređenja tog dvorišta u Gospodar Jevremovoj, zašto nikada nije realizovan? Nemanja Pajić to sigirno zna, jer je sedeo u svim vlastima i morao bi se sećati izmeću ostalog i tog projekta!
Da se ovakve pojave ne bi dešavale i u budućnosti, važno je utvrditi istinu i odgovorne procesuirati. Pozivamo nadležne da rade svoj posao, a sugrađanima dajemo reč da ćemo utvrditi odgovornost svih za haos vlada u gradu i da taj momenat nije daleko! - navodi se u saopštenju GG Opstanak
Podelite