Tona hrane za narodne kuhinje

5. maj 19:03

Hemofarm fondacija obeležava 29 godina rada donacijom jedne tone konzervirane hrane za korisnike narodnih kuhinja u Vršcu i Šapcu, gradovima u kojima se nalaze pogoni kompanije u Srbiji. U okviru akcije „Ljudi ljudima“, zaposleni u Hemofarmu i njegovoj fondaciji prikupili su hranu za 1.400 korisnika narodnih kuhinja u ova dva grada.
„Ova donacija u hrani samo je jedna u nizu aktivnosti koje smo realizovali u proteklom periodu, a naši zaposleni i ovoga puta su pokazali veliku solidarnost. Hemofarm fondacija uvek je tamo gde je pomoć najpotrebnija, pružajući podršku institucijama i društvu. U proteklih 29 godina realizovali smo više od 2250 aktivnosti u vrednosti od 13,4 miliona evra i stipendirali 3660 studenata, od kojih su danas mnogi naše kolege. Kako se bližimo velikom jubileju naše organizacije sledeće godine, proslavi tri decenije postojanja, tako je i obaveza da još snažnije brinemo o ljudima veća, jer nema zdravog društva bez zdravih pojedinaca”, rekla je Suzana Đorđević, direktorka Hemofarm fondacije.
  • Juče je u Bogatiću, u Avliji održivog razvoja, Caritas Šabac u prisustvu brojnih poslovnih partnera i prijatelja, obeležio 22 godine od osnivanja.
    21. maj
  • Dobrovoljni davaoci krvi u organizaciji šabačkog Crvenog krsta, svake srede održavaju tradicionalne akcije prikupljanja ove dragocene tečnosti u sali...
    18. maj
  • Povodom 12.maja Međunarodnog dana medicinskih sestara Vladan Krasavac,načelnik Mačvanskog upravnog okruga,uputio je čestitku u kojoj se kaže:
    12. maj
  • Ministar finansija Siniša Mali poručio je da je danas počela isplata 10.000 dinara državne pomoći za oko 7.980 zaposlenih u socijalnim ustanovama. To...
    15. apr