DS : Podrška advokatima

24. septembar 12:01

Gradski odbor Demokratske stranke pozdravlja odluku Advokatske komore u Šapcu da privremeno obustavi rad kao i preporuku upućenu Adovaktskoj komori Srbije. Građani koji ne podržavaju korumpiran režim, koji se ne mire sa činjenicom da Srbijom danas upravlja organizovan kriminal, ohrabruje ovakav odlučan stav Šabačkih advokata.

Režim Aleksandra Vučića već gotovo čitavu deceniju otežava život građana Srbije. Ovog puta u pitanju je 250 000 hiljada porodica koje su tužile banke zbog protivzakonitog obračunavanja i naplate obrade kredita. Kao i u slučaju Rio Tinta, režim je ponovo stao na stranu krupnog kapitala, ovog puta bankarskog, a na štetu interesa običnog čoveka. Dodatno je ponižavajuća činjenica da nas režim dok sve to radi, putem kontrolisanih medija ubeđuje da živimo u zlatnom dobu i da je Srbija šampion u svim oblastima, pa i u ekonomiji.

Demokratska stranka poziva i druga strukovna udruženja, sindikalne organizacije i sve građane da istupe protiv prevare i pljačke kako bi zaustavili mafiju na vlasti i vratili građanima otete institucije i državu.
Podelite