DS: Napredni ulični hodač

22. septembar 10:24

U nedostatku bilo kakve akivnosti i rada na unapređenju života građana Šapca, lokalna mafijaška vlast, po uzoru na svog šefa, pokušava da skrene pažnju sa te činjenice, do sada neviđenom marketinškom akcijom!

Naime, zamenik gradonačelnika Blaža Knežević zajedno sa svojim šefom kabineta, najavio je da će put od svog stana do posla preći peške, u okviru nedelje Evropske mobilnosti i pozvao medije da izveštavaju sa tog "događaja". Kako se ponašaju, koliko ne rade, čak i odlazak na posao peške, za naprednjake predstavlja aktivnost koju je potrebno medijski ispratiti. Nameće se i pitanje: koja bi to mogla biti sledeća aktivnost gospodina Kneževića, koju je potrebno medijski ispratiti. Ovim potezom, gospodin Knežević je prevazišao i markentišku maštovitost njegovog kolege, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Na žalost šapčanki i šapčana, ova gradska vlast će ostati upamćena kao vlast koja ništa dobro nije uradila za naš grad i vrlo brzo svi oni će biti u prilici da "prošetaju". Neki i na slobodi.

Gradski odbor Demokratske stranke Šabac
Podelite